Accountantskantoor Assen | Neem gerust contact met ons op.

Accountantskantoor Assen

Heeft u een eigen bedrijf, dan heeft u ongetwijfeld te maken met administratie. En veel. U zult niet het eerste bedrijf zijn met een grote stapel aan mappen met facturen, contracten en noem maar op. Soms zien we door de bomen het bos even niet meer, want administratie is niet iets wat u zomaar even kunt verwerken. Er zijn diverse regels en wetten die bepalen hoe administratie opgesteld en verwerkt moet worden, zeker wanneer het om financiële administratie gaat. Het is dan fijn als u een accountant kan raadplegen die de boekhouding en financiële administratie controleert. Daarvoor bent u bij dit accountantskantoor Assen aan het juiste adres!

Als accountantskantoor Assen zijn wij u van dienst bij het samenstellen van de jaarrekeningen en tussentijdse overzichten. Ook verzamelen, verwerken en rubriceren wij de door u aangeleverde financiële gegevens. Vervolgens wordt er een samenvatting opgesteld van de financiële informatie in de vorm van een jaarrekening of tussentijdse cijfers. Dit wordt gedaan met de geldende wet- en regelgeving in gedachte.

Een accountantskantoor Assen dat u ook bijstaat in de salarisadministratie en u fiscaal advies geeft? Neem contact met ons op!

Accountantskantoor Assen

Wat is SMKBA v.o.f. voor bedrijf?

Wij zijn een klein bedrijf en wij zijn gevestigd in Assen aan de Schoolstraat in een prachtig pand. Doordat wij een klein team hebben, zijn de lijntjes kort. Dat werkt prettig en snel. U hoeft bij ons niet dagen lang te wachten op een reactie. Ons team beschikt over veel ervaring en veel kennis. Wij zorgen ervoor dat onze kennis en kunde goed wordt en blijft onderhouden, dit is uiteraard ook één van de plichten welke bij het vak hoort. Op die manier kunnen wij u ervan verzekeren dat we u een gepaste oplossing kunnen bieden als accountantskantoor Assen.

Gebruik maken van de expertise van dit accountantskantoor Assen? Neem contact op!