Accountancy

Accountancy

Accountant nodig?

SMKBA is je van dienst bij het samenstellen van de jaarrekening en tussentijdse overzichten. Wij verzamelen, verwerken en rubriceren de door jou aangeleverde financiële gegevens. Hieruit volgt uiteindelijk een samenvatting van de financiële informatie in de vorm van een jaarrekening of tussentijdse cijfers. Wij stellen de jaarrekening samen conform de geldende wet- en regelgeving.

Als ondernemer wil je continu het rendement van je onderneming optimaliseren. Behalve het opstellen van de jaarrekening stellen we indien gewenst ook tussentijdse rapportages op, zodat we analyses kunnen maken waarmee je jouw onderneming vooruit kan helpen.

Tevens begeleiden wij startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemingsplan en adviseren wij bij financierings- en subsidieaanvragen. Ook voor advisering over ondernemingsvormen, herstructurering, overnames, bedrijfsopvolging en –beëindiging ben je bij ons aan het juiste adres.

Accountancy

Jaarrekening

Bij de jaarrekening ontvangt je van ons een analyse van de financiële positie van uw onderneming en van de behaalde resultaten in vergelijking met de resultaten over de vorige periode. Zo wordt inzichtelijk op welke punten je kunt bijsturen om de juiste beslissingen te nemen.

Op zoek naar een accountant? SMKBA helpt u graag verder!

Niet alleen een cijfermatige weergave

Een jaarrekening is niet alleen een cijfermatige weergave van het afgelopen jaar, maar ook een belangrijke basis voor het nemen van beslissingen over de toekomst van je onderneming. Wij denken met je mee over mogelijke verbeteringen van de bedrijfsvoering. De bespreking van de jaarrekening speelt hierbij een belangrijke rol. Samen kijken we wat de betekenis van de cijfers is voor de toekomst van jouw bedrijf. Door het volgen van de ontwikkelingen binnen je bedrijf en binnen de branche helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen, op het juiste moment.