Administratie verwerken en online boekhouden

Administratie verwerken en online boekhouden

Administratie is maatwerk

Iedere onderneming en dus iedere administratie is anders. Administratieve dienstverlening is daarom altijd maatwerk dat afgestemd is op uw persoonlijke wensen.

SMKBA bepaalt samen met jou welk gedeelte van de administratie je zelf gaat verwerken en welk gedeelte je door ons laat doen. Zo kan je ervoor kiezen de gegevens periodiek aan te leveren waarna wij deze verwerken in ons boekhoudsysteem. De gegevens kunnen zowel fysiek als digitaal worden aangeleverd. Daarmee bespaar je veel tijd en heb je de zekerheid dat jouw gegevens door een ervaren boekhouder worden ingeboekt.

Misschien wil je liever zelf jouw administratie bijhouden. Wij kunnen je adviseren in de aanschaf van een boekhoudprogramma. Wij werken voornamelijk met Snelstart. Met dit programma kan je ook factureren en de inkoopfacturen en bonnen inscannen, waardoor deze grotendeels automatisch geboekt worden. Ook de bankmutaties kunnen automatisch worden ingelezen. Na de verwerking van de gegevens kunnen wij de boekingen periodiek controleren en eventueel de aangifte omzetbelasting verzorgen. Je beschikt dan snel over betrouwbare informatie.

Heeft u behoefte aan salarisadministratie of fiscaal advies? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Administratie verwerken en online boekhouden

Wij werken graag met u samen

SMKBA bepaalt samen met jou welk gedeelte van de administratie je zelf gaat verwerken en welk gedeelte je door ons laat doen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op