Administratie

Iedere onderneming en dus iedere administratie is anders. Administratieve dienstverlening is daarom altijd maatwerk dat afgestemd is op uw persoonlijke wensen.

Schaaphok MKB Accountant bepaalt samen met u welk gedeelte van de administratie u zelf gaat verwerken en welk gedeelte u door ons laat doen. Zo kunt u ervoor kiezen de gegevens periodiek aan te leveren waarna wij deze verwerken in ons boekhoudsysteem. Daarmee bespaart u zich veel tijd en heeft u de zekerheid dat uw gegevens door een ervaren boekhouder worden ingeboekt.

Misschien wilt u liever zelf uw administratie bijhouden. Wij kunnen u adviseren in de aanschaf van een boekhoudprogramma. U boekt de stukken zelf in en levert de cijfermatige informatie periodiek bij ons aan. Wij controleren uw boekingen en verzorgen eventueel de aangifte omzetbelasting. U beschikt dan snel over betrouwbare informatie.

Salarisadministratie

Met alle mutaties in de wettelijke bepalingen en CAO-regelingen is de loonadministratie voor veel ondernemers een tijdrovende en complexe aangelegenheid.

Schaaphok MKB Accountant verzorgt uw salarisadministratie en levert u de salarisspecificaties aan, afgestemd op uw specifieke behoeften. Zo zijn salarisstroken per email en registratie van vakantiedagen op de salarisstrook reeds mogelijk. Ook kunnen wij u adviseren in het opstellen van arbeidsovereenkomsten, ziekteverzuim, ontslagzaken en andere personele aangelegenheden.

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!


Aangesloten bij


Contactgegevens

Stationsstraat 33, 9401 KW Assen

+31(0)592-301630

+31(0)592-301631

info@smkba.nl