Salarisadministratie Assen | Een efficiënte oplossing

Salarisadministratie Assen

Salarisadministratie Assen? Daarvoor moet u bij SMKBA v.o.f. zijn. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in administratieve dienstverlening. Wij zijn gevestigd aan de Stationsstraat in Assen en ons team bestaat uit gepassioneerde en enthousiaste dienstverleners. Naast dienstverlener op het gebied van salarisadministratie fungeren wij ook als accountant en fiscaal adviseur. Voor al uw financiële vraagstukken kunt u dus bij ons terecht. Wel zo makkelijk!

Bent u opzoek naar salarisadministratie Assen? Neem nu contact op!

Meer dan alleen salarisadministratie Assen!

Wij als administratiekantoor bieden u verschillende diensten aan op gebied van administratie en accountancy. Naast dat wij ons bezighouden met salarisadministratie kunnen wij u ook assisteren in de gewone administratie.

Zo gaat SMKBA samen met u in overleg over welk gedeelte van de administratie u zelf wilt verwerken en welke u door ons wilt laten verwerken. Wilt u de gegevens periodiek inleveren? Wilt u de gegevens fysiek of digitaal aanleveren? Dit alles is mogelijk bij SMKBA!

Door deze werkzaamheden uit te besteden aan SMKBA bespaart u tijd en weet u zeker dat uw gegevens door een ervaren boekhouder worden ingeboekt! Ook kunnen wij u adviseren in de aanschaf van een boekhoudprogramma wanneer u zelf uw administratie wilt bijhouden. Hiermee kunt u gemakkelijk factureren en uw inkoopfacturen en bonnen inscannen, hierdoor worden deze grotendeels automatisch geboekt.

Tevens kunnen wij u ook bijstaan op gebied van fiscale- en regelgeving. Zo kunnen wij uw aangiften verzorgen en u fiscaal advies geven op het gebied van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, omzetbelasting, loonbelasting en schenking- en successierechten. Bij vragen over bedrijfsuitbreiding of investeringen helpen wij u ook graag verder!

Gebruik maken van de verschillende administratie diensten van SMKBA? Neem contact op!

Salarisadministratie Assen? SMKBA is gespecialiseerd in administratieve dienstverlening!

Salarisadministratie uitbesteden

Wanneer u beschikt over een bedrijf met werknemers, dan komt u er niet onderuit om maandelijks loon uit te keren. Dit moet goed gebeuren, hier zitten namelijk nog een aantal wettelijke haken en ogen aan. Het kan erg veel tijd kosten om deze zaken op orde te maken. Heeft u hier geen tijd voor over, dan doet u er goed aan om deze klus uit te besteden. SMKBA v.o.f. kan uw salarisadministratie verzorgen.

Wij leveren u salarisspecificaties aan welke geheel afgestemd zijn op uw wensen. Het is mogelijk om salarisstroken per e-mail te versturen, ook kunnen vakantiedagen geregistreerd worden op de salarisstrook. Daarnaast bieden wij advies over arbeidsovereenkomsten, ziekteverzuim, ontslagzaken en overige zaken die gerelateerd zijn aan personeel en salaris.

Salarisadministratie Assen? Maak gebruik van de expertise van SMKBA!

Neem contact op