Salarisadministratie Assen | Een efficiënte oplossing

Salarisadministratie Assen

Salarisadministratie Assen? Daarvoor moet u bij SMKBA v.o.f. zijn. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in administratieve dienstverlening. Wij zijn gevestigd aan de Stationsstraat in Assen en ons team bestaat uit gepassioneerde en enthousiaste dienstverleners. Naast dienstverlener op het gebied van salarisadministratie fungeren wij ook als accountant en fiscaal adviseur. Voor al uw financiële vraagstukken kunt u dus bij ons terecht. Wel zo makkelijk!

",null,"
Salarisadministratie Assen? SMKBA is gespecialiseerd in administratieve dienstverlening!

Salarisadministratie uitbesteden

Wanneer u beschikt over een bedrijf met werknemers, dan komt u er niet onderuit om maandelijks loon uit te keren. Dit moet goed gebeuren, hier zitten namelijk nog een aantal wettelijke haken en ogen aan. Het kan erg veel tijd kosten om deze zaken op orde te maken. Heeft u hier geen tijd voor over, dan doet u er goed aan om deze klus uit te besteden. SMKBA v.o.f. kan uw salarisadministratie verzorgen.

Wij leveren u salarisspecificaties aan welke geheel afgestemd zijn op uw wensen. Het is mogelijk om salarisstroken per e-mail te versturen, ook kunnen vakantiedagen geregistreerd worden op de salarisstrook. Daarnaast bieden wij advies over arbeidsovereenkomsten, ziekteverzuim, ontslagzaken en overige zaken die gerelateerd zijn aan personeel en salaris.

Neem contact op