Accountant Assen | SMKBA in Assen kan u van dienst zijn

Accountant Assen

Accountant Assen? Daarvoor kunt u contact opnemen met SMKBA v.o.f. Met ruim 20 jaar aan ervaring kunnen wij u altijd voorzien van professionele dienstverlening. Zo kunt u bij ons terecht voor het samenstellen van uw jaarrekening en tussentijdse overzichten, maar bieden wij ook nog andere diensten aan. Bent u nieuwsgierig of wij voor u de juiste partij zijn? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

accountant assen

Accountancy, niet ieders specialisme.

Toch krijgt iedere ondernemer er mee te maken. Het is namelijk belangrijk dat de financiële administratie goed op orde is. Hiervoor kunt u een accountant bij ons raadplegen. Wij verzamelen, verwerken en rubriceren financiële gegevens welke u ons aanlevert. Gebaseerd op deze gegevens volgt een jaarrekening of tussentijdse cijfers. Deze jaarrekening voldoet geheel aan de wet- en regelgeving. Zo bent u er verzekerd van dat uw administratie altijd op orde is.

Financiële analyse

Daarnaast analyseert onze accountant de financiële positie van uw bedrijf en vergelijkt de behaalde resultaten met de periode voorafgaand. Op die manier kunt u nieuwe doelen stellen of doelen bijstellen om zodoende te zorgen dat uw resultaten de komende periode zullen verbeteren. Wij denken graag met u mee over mogelijke verbeteringen in uw bedrijf. Gezamenlijk zullen we de cijfers en ontwikkelingen met u doornemen en kunt u op uw gemak vragen stellen of advies vragen.

accountant assen

Korte lijntjes

SMKBA v.o.f. is een bedrijf met enthousiaste werknemers die gepassioneerd zijn in wat zij doen. Doordat wij maar een klein team hebben, zijn de lijntjes bij ons kort. Daar houden wij van, maar u vast ook. Zo wordt u niet, zoals bij grotere bedrijven, van het kastje van de muur gestuurd en krijgt u snel een reactie op uw vraag. Daarnaast is SMKBA v.o.f. aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants.