Accountant Assen | SMKBA in Assen kan u van dienst zijn

Accountant Assen

Accountant Assen? Daarvoor kunt u contact opnemen met SMKBA v.o.f. Met ruim 20 jaar aan ervaring kunnen wij u altijd voorzien van professionele dienstverlening. Zo kunt u bij ons terecht voor het samenstellen van uw jaarrekening en tussentijdse overzichten, maar bieden wij ook nog andere diensten aan. Bent u nieuwsgierig of wij voor u de juiste partij zijn? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gebruik maken van de diensten van deze accountant Assen? Neem direct contact op!

accountant assen

Accountancy, niet ieders specialisme.

Toch krijgt iedere ondernemer er mee te maken. Het is namelijk belangrijk dat de financiële administratie goed op orde is. Hiervoor kunt u een accountant bij ons raadplegen. Wij verzamelen, verwerken en rubriceren financiële gegevens welke u ons aanlevert. Gebaseerd op deze gegevens volgt een jaarrekening of tussentijdse cijfers. Deze jaarrekening voldoet geheel aan de wet- en regelgeving. Ook zijn wij als accountant Assen gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemingsplan en adviseren wij bij financiering- en subsidieaanvragen, ondernemingsvormen, herstructurering, overnames, bedrijfsopvolging en -beëindiging. Zo bent u er verzekerd van dat uw administratie altijd op orde is.

Bent u opzoek naar een accountant Assen? Wij kijken graag naar wat wij voor u kunnen doen!

Financiële analyse

Daarnaast analyseert onze accountant de financiële positie van uw bedrijf en vergelijkt de behaalde resultaten met de periode voorafgaand. Op die manier kunt u nieuwe doelen stellen of doelen bijstellen om zodoende te zorgen dat uw resultaten de komende periode zullen verbeteren. Wij denken graag met u mee over mogelijke verbeteringen in uw bedrijf. Gezamenlijk zullen we de cijfers en ontwikkelingen met u doornemen en bekijken we wat deze kunnen betekenen voor de toekomst van uw bedrijf. Voor het nemen van de juiste beslissingen volgen we samen met u de ontwikkelingen binnen uw bedrijf en branche. Ook kunt u op uw gemak vragen stellen of advies vragen bij deze accountant Assen.

Salarisadministratie laten doen of fiscaal advies nodig bij deze accountant Assen? Accountantsbureau SMKBA helpt u graag verder!

accountant assen

Korte lijntjes

SMKBA v.o.f. is een bedrijf met enthousiaste werknemers die gepassioneerd zijn in wat zij doen. Doordat wij maar een klein team hebben, zijn de lijntjes bij ons kort. Daar houden wij van, maar u vast ook. Zo wordt u niet, zoals bij grotere bedrijven, van het kastje van de muur gestuurd en krijgt u snel een reactie op uw vraag. Daarnaast is SMKBA v.o.f. aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants.